Home

Op 9 december 2018 om 19:30 geeft de fanfare van Concordia Middelstum o.l.v. Klaas van der Woude haar jaarlijkse sfeervolle kerstconcert “Sterren Stralen” in de Hoeksteenkerk te Middelstum. Te gast zijn dit keer het SMO-orkest o.l.v. Geertje Mars, het Hippolytuskerkkoor kerkkoor o.l.v. Oleg Morozov en het Puellae strijkkwartet. De avond wordt deskundig aan elkaar gepraat door Bert Groothedde.

Sfeer en muzikaliteit gaan hand in hand bij het jaarlijkse kerstconcert “Sterren Stralen” van Concordia Middelstum. De prachtig uitgelichte en versierde Hoeksteenkerk, kerstmuziek bij binnenkomst, samenzang en koek-en-zopie brengen het publiek als vanzelf in de kerststemming.

Concordia speelt een keur fanfaremuziek die natuurlijk geheel is afgestemd op de donkere dagen voor kerst. Zo kunt u luisteren aan ‘Polish Christmas Music’ van Johan de Meij die dit jaar grootst zijn jubileum vierde. Ook staan er traditionele kerstmuziek op het programma dat toch net wat anders klinkt dan je zou verwachten.

De gasten van dit jaar dragen zeker bij aan de kerstsfeer. Allereerst zijn daar de leden van het SMO-orkest. Zij bewijzen dat je na een paar jaar al heel aardig kunt musiceren. Het Hyppolythus kerkkoor zorgt voor de bij kerst onmisbare vocale bijdrage. Het gemende koor uit Middelstum zet de kerstsfeer luister bij met enkele stemmige (kerst-) liederen. Tenslotte wordt het publiek verrast met het subtiele gelid van een strijkkwartet. De vier professionele musici van het Puellae-kwartet hebben een mooi programma samengesteld dat je wellicht niet direct verwacht bij een kerstconcert maar dat toch heel passend is. Genieten dus!

Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van Concordia, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (beperkt) aan de zaal. Voorverkoop en donateurs €10,00. Niet-donateurs bij de kassa €12,50. Meer informatie over dit concert vindt u op www.mvconcordia.nl.