Podiumoptredens

Naast de marsoptredens doen wij ook podiumoptredens. Dit kunnen kleinere optredens zijn, maar ook grote nationale bondsconcoursen. We doen donateursconcerten in eigen dorp, maar we werken ook vaak samen met andere clubs. Daarom kunt u onze concerten in de hele regio bezoeken.

Ook voor kerstconcerten zijn we te porren. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld gespeeld op de kerstmarkt in eigen dorp. In tegenstelling tot onze normale concertkleding hadden we toen allemaal een foute kersttrui aan. Dat was voor ons een stuk warmer en het maakte het ook een stuk gezelliger.

Wanneer wij naar een concours gaan, geven we vaak een try-out concert vooraf. Tijdens zo’n try-out concert spelen wij de stukken die we ook op het concours gaan spelen. Zo kunt u alvast van een voorproefje genieten. Dit is ook zeker handig als u verhinderd bent om ons tijdens het concours te bezoeken!

We vinden het ook leuk om concerten te geven samen met andere artiesten en muziekverenigingen. Zo hebben we een concert gedaan met DJ Thomas Visser. We begonnen met wat traditionele stukken, maar na de pauze gingen we volledig los en speelden we samen muziek die speciaal voor dat concert was gemixt en gearrangeerd.

Ook hebben we in januari 2017 een concert gedaan samen met de Groningse artiest Erwin de Vries. We speelden toen een aantal stukken afzonderlijk van elkaar, maar er was ook genoeg ruimte om samen te musiceren.

Wilt u ons boeken voor een concert of heeft u interesse om samen met ons een concert te geven, neemt u dan contact op met één van de bestuursleden.